Fulltime Tatoeëerder gezocht!

Wie zoeken wij

Wat bieden wij

Hoe ziet een dag bij Qualitatts eruit?

Je zorgt ervoor dat je uiterlijk om half 11 binnen bent. We verzamelen elke ochtend aan de grote tafel. Daar starten we  gezamenlijk met  een huddle. We bespreken tijdens de huddle belangrijke zaken die te maken hebben met die dag, zoals welke klanten komen er vandaag en wat voor stukken worden er gezet? Heeft iemand nog belangrijke mededelingen voor het team? Het is belangrijk dat we allemaal op de zelfde pagina zitten voordat de drukte gaat beginnen.

Na de huddle gaat iedereen naar zijn werkplek om zijn/haar spullen klaar te zetten.  Rond 11 uur komen de klanten binnen. Deze proberen we zo veel mogelijk te groeten bij naam. Je bied je klant wat te drinken aan en bespreekt de laatste details rondom het design. Het design maak je van te voren, minimaal de avond voor de afspraak heeft de klant het design al gezien.  Zorg altijd dat je goed voorbereid bent.
Als het design is goedgekeurd door klant en , laat je door de klant het toestemmingsformulier ondertekenen, terwijl je je stencil gaat klaarmaken.

Tijd om te beginnen. Terwijl er getatoeëerd wordt kun je bizarre dilemma’s en stellingen verwachten op de werkvloer. Onze floormanager Pauline loopt rond en kijkt of ze ergens nog kan assisteren. Naast licht assisterend werk is zij ook het aanspreekpunt wanneer je iets nodig hebt.

Je maakt de tattoo af, maakt mooie foto’s en begeleidt je klant terug naar de balie. Je ruimt je werkstation op terwijl je de klant nog een kopje koffie aanbiedt. Je werkplek is nu schoon en het is  tijd voor de nazorg instructies. Hierna reken  je af. Nadat je klant tevreden is vertrokken kun je even je foto posten op Instagram en eventuele berichten beantwoorden.

Als je nog een klant hebt,  ga je die helpen. Zo niet, dan kijk je altijd even rond of je nog iets voor iemand kunt beteken. Anders ga je lekker ontwerpen, voorbereiden en om 17u richting huis.

muziek

Bij ons in de studio wordt voornamelijk naar hip hop, RnB, jazzy sounds en urban muziek geluisterd.

Onze missie

Wij zijn een professionele tattoo shop waar topkwaliteit de standaard is. Alle werknemers zijn vriendelijk, hygiënisch en geven je een welkom gevoel.
We weten wat we doen en we doen wat we weten.

Kernwaarde

Interesse?

Vul onderstaand formulier volledig in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

sollicitatie Formulier

  Portretfoto toevoegen * (max. 1 MB):

  Vragen over je ervaring

  Motivatie *

  Bijzonderheden

  Onwijs bedankt voor je tijd en je interesse we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen!

  Velden met een * zijn verplicht om het formulier te kunnen versturen